Ionos ózonos hajfestés kezelés

Ionos ózonos hajfestés kezelés 

Professzionális ionos ózonos gőzburával készítjük el minden vendégük hajfestését, melírját vagy akár teljes szőkítését  ezzel is elősegítve az anyagok jobb hatásfokát, intenzívebb árnyalatait ill. tartósságát. Ezen kívül kiváló eredményt biztosít különböző ampullák alkalmazásánál. Gyere és próbáld ki mielőbb.

Az alábbiakban olvasható a forgalmazó által irt pontos meghatározás. (szepseg.eu)

MÜSTER IMASTER ÓZONOS IONOS GŐZBÚRA

A HAJÁPOLÁS FORRADALMI TITKA

Mitől olyan egyedülálló az ózonos-ionos gőzbúra?
– lerövidíti a hajfestés hatóidejét – csak 8+3 perc!
– a hajszín tovább tart és fényesebb lesz
– mélyen ápolja és hidratálja a hajszálakat
– új erőt ad a hajnak, rugalmas és hidratált lesz
 
Hogyan?
– a levegő gőz+ózon keveréke megnyitja a kutikulát, ezáltal a haj befogadóbbá válik
– a kémiai műveletek során fennálló igénybevétel a hatóidő csökkenésével jelentősen mérséklődik
– az ózon gyorsítja az alkalmazott vegyi folyamatot és egyben védelmezi a hajszálakat
– a levegő + ózon keveréke visszazárja a hajszálak felületét, ezáltal hosszantartó eredményt biztosít
 
Egy hagyományos gőzbúra csupán gőzt bocsát ki, ezzel ellentétben az ózonos-ionos gőzbúra gőz, ion és ózon (O3) keverékét. A speciális gőz-ózon keverék mélyrétegben tisztítja a hajat és a fejbőrt, továbbá felgyorsítja a műveletek hatóidejét. Az ózon molekulának nagyfokú oxidációs képessége stimulálja a hidrogén-peroxid hatását és felgyorsítja a hajfestés folyamatát. Mivel a haj leginkább a hidrogén-peroxid hatóideje alatt károsodhat, az ózonos-ionos gőzbúra segítségével jelentősen csökken a kémiai igénybevétel időtartama. Ennek köszönhetően a hajszálak hidratáltabbak, a végeredmény pedig szebb és tartósabb lesz. Az ózonos-ionos gőzbúra ugyanilyen hatékonyan használható dauer vagy tartós hajegyenesítés esetén is. Gőz hatására a hajszálak felületén található szarupikkelyek kinyílnak, ezáltal a végrehajtott műveletek maximális mélységig hatnak. Az ilyen formán elérhető legtökéletesebb eredményt világszerte tesztek ezrei bizonyítják.
 

A gőzbúra jótékony hatásai  hajszínváltoztatásnál: Az ózonnak köszönhetően a hidrogén-peroxid hajat roncsoló hatása lényegesen kisebb, ugyanakkor a beavatkozás egész ideje alatt speciális védelmet biztosít. Az elért hajszín sokkal tartósabb és fényesebb, különlegesen csillogó. A haj egészséges, puha és selymes tapintású.

Dauer és tartós hajegyenesítés esetén: Amikor a haj egyenesítésen vagy daueron esik át, akkor a hajszálak cisztein kötései megtörnek. Az ózonos-ionos gőzbúra segítségével azonban ez a „kémiai trauma” sokkal rövidebb ideig tart, így amikor a semlegesítő folyadékot felvisszük a hajra, a gőzbúra gyorsabban építi újjá a cisztein kötéseket és simává teszi a haj kutikuláját. Az eredmény tartósabb, rugalmasabb, természetes tartású haj lesz.