Hajhosszabbítás

Hajhosszabbítás

Évek óta próbálkozol a hajnövesztéssel eredménytelenül? Sok nő álmodik gyönyörű, hosszú és dús hajkoronáról. Azonban ez sajnos csak kevesünknek adatik meg. Legalábbis a természet jóvoltából. 🙂 Ma már szerencsére ez nem jelent akadályt! Ha már eleged van az álmodozásból, akkor gyere el hozzám egy konzultációra, és beszéljük meg, hogyan váltsunk valóra a mesébe illő hajkoronádról szőtt álmaidat!

Hőillesztéses hajhosszabbítás

A legjobban bevált és legelterjedtebb hajhosszabbítási technika a hőillesztéses hajhosszabbítás. Ennél a technikánál a póthajat tincsekre választjuk, a tincsek végeit pedig bevonjuk a ragasztóanyaggal, melyet a felrakás előtt felmelegítünk, és a hajtőre helyezünk, ahol megszáradva odaragad.

A hőillesztéses hajhosszabbítás előnyei

  • nem roncsolja a saját hajat
  • hagyja levegőhöz jutni a fejbőrt
  • észrevétlenül el lehet készíteni
  • ez a legkényelmesebb típusú póthaj viselet.

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás

Ha dúsabb eredményt szeretnél, akkor válaszd a mikrogyűrűs hajhosszabbítás technikát. Tincses hajhosszabbítási módszer. Fő kelléke egy apró gyűrű, amit át kell húzni a hajon és a vendéghajon, majd összeszorítani. A mikrogyűrűs hajhosszabbítás kíméletes módszer, mert a hajaddal közvetlenül nem érintkezik semmilyen kötőanyag vagy oldószer.

A mikrogyűrűs hajhosszabbítás előnyei

  • bármikor könnyedén eltávolíthatóak a tincsek
  • vegyszermentes eljárás
  • sokáig viselhető
  • kíméletes a saját hajhoz

Hajhosszabbítás egyedi színekben

Engedd szabadon a fantáziád!

Az Indahaj Stúdióban nem kell, hogy csak a hagyományos színekben gondolkozz. Egyedi színekben is vállaljuk a hosszabbítást, dúsítást, bármely, a legújabb trendnek megfelelő technika szerint.

Hajhosszabbítás áraim

100 g haj felrakással a kért technikával, hajjal és összevágással együtt1-6 színmélységig

7-11 színmélységig
40 cm79 500 Ft81 500 Ft
50cm80 500 Ft82 500 Ft
60cm82 500 Ft84 500 Ft
70cm84 500 Ft86 500 Ft
80cm88 500 Ft90 500 Ft
Csak hajfelhelyezés a kért technikával hozott hajból (/100 g)25000 Ft25 000 Ft
Leszedés (/100 g)6 000 Ft6 000 Ft
Áttincsezés (/100 g)6 000 Ft6 000 Ft

A felrakásra és hajra teljes körű garanciát vállalunk. A nem tőlünk származó haj felrakását is vállaljuk de ez  esetben csak a felhelyezésre él a garancia.

Bármilyen más kívánság a mindenkori árlistán szereplő árakon lehetséges.

 

Ráadásként pedig minden hajhosszabítás mellé vendégem vagy egy Keratinos Loreal Steampod kezelésre, hogy valóban az általad megálmodott gyönyörű, fényes és hosszú hajkoronával távozhass!

Referenciáim