BABA ÉS GYEREK FODRÁSZAT

Baba és gyermek fodrászat

Üzletünkben kifejezetten nagy örömmel várjuk mini és kicsi Vendégeinket! Nagy türelemmel, néha még a Szülőket is megnyugtatva vállaljuk a gyermekek divatos frizura elkészítését! Nem kell otthon elkészíteni az alvó gyermek frizuráját! Mindent megteszünk hogy a Kis Vendégünk számára jó élmény legyen a hajvágás és emlékezetes. Természetesen a baba első hajacskáit emlékbe elviheted hiszen ezek a vissza nem térő dolgok teszik még inkább feledhetetlené a baba és gyermekkort. Sokszor felteszik a szülők a kérdést: mikor lehet vágni a  babák haját?. A válasz amikor úgy gondoljuk hogy a baba elég türelmesen viselné hogy egy számára idegen a hajacskájához nyúl, és amikor már indokolt egy forma kialakítása. Ezekben az esetekben inkább arról van szó hogy a hosszabb tincsek beigazítjuk rövidebb de már szinte teljes értékű sűrűbb hajszálakhoz. Törekszem a fazon kialakításra. 

Természetesen ez egy pici babától nagy feladat, igy azt kérem a szülőktől hogy legyenek türelmesek. Van úgy, hogy többszöri neki futásra van szükség az eredmény érdekében. Üzletünk nem élmény fodrászat! Amit kínálni tudunk hogy privát közegben fogadjuk a kis vendégeinket.  Így nem kell aggódni hogy másokat zavarnánk, némi sírásra kerülne a sor nem gond megnyugtatjuk a kicsit. Igyekszem a megadott időpontban csak a családdal foglalkozni, úgy gondolom hogy ez is a végeredmény szempontjából lényeges.

A hajvágás menete:

Először megismerkedés a hellyel és velem. Általában ezt elég könnyen veszik a kicsik. A nagyobbak néha azt hiszik hogy doktor nénihez jöttek így nekik egy kicsivel több időt vesz igénybe. Amikor ez meg van, beültetjük Anya vagy Apa ölébe, így biztonságban érzik magukat és mire feleszmélnek már kész is a frizura. Így nem rossz élmény nekik az első hajvágás. Sajnos van olyan is amikor úgy érkeznek a családok hogy már volt máshol rossz  élménye a kicsinek,  itt több időre és türelemre van szükség de eddigi tapasztalatom szerint így is sikerrel járunk.

Kedves Szülők!

Barber frizurát kicsi gyermeknek nem tudok készíteni mert nem várható el egy ilyen kicsi gyermektől hogy ne mozogjon, és nagyon pontos hajvágást igényel.

Bejelentkezés  hétköznap 9.00 tól 19.00 óráig a megadott telefonszámon:

Magyar Eta: 06308531910

Közösségbe nem járó gyermekeket csak délelőtti időpontban tudunk vállalni.

Várunk minden babát és gyermeket türelemmel és szeretettel.

Az első hajvágás emlékére emléklappal kedveskedünk minden családnak!