Szerkezetjavító kezelések

Szerkezetjavító kezeléseim

Ózonos – ionos gőzbúra

A gőz előnyeit már régóta ismerjük, és használjuk a szépségiparban. Az ózonos-ionos gőzbúra nem csupán a gőzt használja, hanem emellett az ózon és ion jótékony hatásait is kihasználja.

Hatása

Az ózon, ion és gőz együttes hatása felerősíti bármely kezelés hatékonyságát. Hogyan? Felnyitja a pórusokat, javítja a keringést, jelentősen javul a bőr rugalmassága és fényessége. A negatív ionok, melyeket ózonnal kombináltak, jelentős hatással vannak a szöveti légzésre, oxigénellátására. Ezáltal úgymond előkészítik a hajszálakat és a fejbőrt a hatóanyagok eredményesebb felszívódásához.

Az Ózonos – ionos gőzbúra előnyei

 • Jelentősen lecsökkenti a hatóidőt, bármilyen termék használatának esetében, legyen az hajszínezés vagy akár szerkezetjavítás.
 • A három elem kombinációjának köszönhetően a haj hidratált, fényes, ragyogó és vastag lesz.
 • Csökkenti a hajszálak statikus feltöltődését, így a haj könnyebben fésülhetővé és dúsabbá válik.
 • Korlátozza a faggyútermelést, a korpásodást, segíti a megfelelő mikrokeringés visszaállítását.

L’Oreal steampod

Miden haj számára tökéletes, hiszen elsődleges feladata a regenerálás. Akár már nagyon sérült, erősen vegykezelt (szőkített) hajra is, és kúraszerűen is alkalmazható.

 

A L’Oreal steampod hajkezelés előnyei

 • Azonnali regenerálást biztosít bármely hajszerkezetre
 • A szétálló pikkelyeket besimítva bent tartja a keratint mely igy kifejti jótékony hatását
 • Újraépíti a haj keratinos szerkezetét beépülő proteinek segítségével
 • Visszaadja a haj erejét
 • Helyreállítja a haj természetes rugalmasságát és fényét
 • Lágyítja és kisimítja a haj külső rétegét és ragyogást ad a hajnak
 • Védi a hajat a külső káros hatásoktól és megtartja éltető tápanyagait és hidratáltságát

Az eredmény: gyönyörű selymes hajzuhatag!

A kezelés menete

Miután megmostam a hajad, a még nedves hajon egy speciális pro-keratinos krémet oszlatok el, mellyel a valós beépülés történik.
Ezt követően egy védő-simító szérum-olaj kerül a hajadra, mely megjegyezném, hogy egyenesen áldás a szőkített hajra. 
Ezt követően előszárítom a hajad, majd magas nyomású gőz segítségével mélyen a hajba juttatjuk a tápláló hatóanyagokat.

A kezelés után az egyenesítés nem tartós ettől nem kell félni, viszont az állagjavulás 3-5 hajmosásig is kitart. Azonnal érzed majd a változást. A fénylő, puha, egészséges haj állapotát minden vendégem megcsodálja.

Joico haj úrjaépítés

Tapasztald meg a teljes hajmegújítás erejét!

Ahhoz hogy visszaállítsuk a haj egészséges állapotát lényeges, hogy pótoljuk a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretben. A Joico K-Pak haj újraépítő kezelés Joico exklúzív Quadramine Complexet és Bio-Advanced Peptid Complexet tartalmaz mellyel ez lehetséges.

A Quadramine komplex szerkezetépítő formula:
A Quadramine Complex tulajdonképpen gyűjtő neve a hajszál szerkezetét újra építő hatóanyagoknak. Tartalmazza a hajszál keratinját felépítő 19 aminosavat, melynek megfelelő molekula mérete lehetővé teszi, hogy a hidrolizált keratin protein a pontos helyén épüljön a hajszerkezetbe.

Bio-Advanced Peptide Complex:
A legújabb DNS kutatások eredménye, hogy a haj keratinláncát tökéletesen utánzó hatóanyag azáltal, hogy utánozza a hajban lévő pontos peptidláncot, képes újra felépíteni az elszakadt, megsérült keratinláncokat. Nem csak, hogy újraépíti a haj szerkezetét, de a jövőbeli károsodás megelőzése érdekében létrehoz egy molekuláris pajzsot. Ennek eredményeként már az első használat után is drámaian megerősödik a haj, fényesebb és egészségesebb lesz.

A Joico haj újraépítő kezelés előnyei

 • Megjavítja a haj sérült keratinláncát
 • Feltölti nedvességgel a porózus kutikulát
 • Erőt és tartást ad a hajnak
 • Rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak
 • Minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz legyen az festés vagy tartós hullám

A kezelés menete

1. lépés: Mélytisztítás – Eltávolítja az olyan lerakódásokat, mint a klórt, szennyeződések, ásványi anyagok, formázó maradványok és a nem stabil pigmenteket.
2. lépés: Kutikula kezelés – Csökkenti a PH értéket és visszaállítja a normal állapotra, majd semlegesíti az ammóniát a hajszál szerkezetében és ezáltal megállítja az oxidációs folyamatot.
3. lépés: HAJSZERKEZET ÚJRAÉPÍTÉS – A legnagyobb koncentrátumban tartalmazza a Quadramine és Bio-Advenced Peptid Complex-et. Valódi tömény hajújraépítés. Belülről kifelé haladva építi újjá a haj szerkezetét.
4. lépés: HAJSZERKEZET HIDRATÁLÁS – Visszaállítja a nedvességet a hajszálak felszínén. Lezárja a kutikulát, és növeli a haj rugalmasságát.